22 Haziran 2011 Çarşamba

Yeni stratejisini yürürlüğe koyan Nokia’dan, yeni telefonlar


Nokia CEO’su Stephen Elop, şirketin bu yılın başında kurduğu stratejideki önemli gelişmeleri açıkladı. Elop, bu çerçevede Nokia akıllı telefonlardan mobil telefonlara, servislerden arayüz tasarımlarına, geliştirilmiş cihaz deneyiminden geliştirici araçlarına kadar pek çok konuda sektörde büyüme ve lider olma yönünde aldığı somut eylemleri sergiledi.


Nokia, mobil telefon alanında uygun fiyatlı üç cihaz daha tanıttı: Nokia C2-02, Nokia C2-03 ve Nokia C2-06. Bu portföy çift ve tekli SIM seçeneklerini içerdiği gibi, her üç model de Series 40 cihazları kullanıcılarına hem yeni, geliştirilmiş web ve harita deneyimi hem de dokunmatik ya da klavyeli seçeneği sunuyor.

Etkinlikte, Nokia’nın en son akıllı telefonu olan Nokia N9 da tanıtıldı. Nokia N9, üç ana ekranlı ve hafif bir dokunuşla geçişler yapan yeni bir kullanıcı arayüzüne sahip, tamamı ekranla kaplı bir Nokia modeli. Nokia N9 daha iyi ses algılaması, daha iyi ses kalitesine sahip üstün nitelikli bir anten performansı sağlayan polikarbon tasarıma sahip. Ayrıca çeşitli aksesuarlarla paylaşma ve eşleşme sağlayan NFC (Yakın Alan İletişimi) deneyimini de her daim mümkün kılan bir teknolojiyle üretildi.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...