29 Haziran 2011 Çarşamba

Panasonic Lumix FT3 ile deniz altı



Yaz tatilinde deniz ve havuz keyfinin tüm anlarını ömür boyu saklamak isteyenlerin tercihi Panasonic Lumix FT3, 12 metre derinliğe kadar suya dayanıklı. FT3’ün ayrıca dahili GPS, pusula, yükseklikölçer ve barometre gibi her şarta uyum sağlamayı kolaylaştıran özellikleri bulunuyor.
Yazın sıcaklığını denizin soğuk sularında karşılamak isteyen fotoğraf severler FT3’ün LEICA lensinin sağlayacağı kaliteli görüntülerle sualtında geçirecekleri eğlenceli anları ölümsüzleştirebilecekler.

Yeni 12.1 megapiksel Panasonic Lumix FT3, 12 metreye kadar suya, 2 metreye kadar düşmeye, - 10 dereceye kadar donmaya ve toza karşı dayanıklı. FT3, gerçek anlamda tüm çekim ortamları için ihtiyaç duyulan esnekliği sunuyor. Makinenin bu niteliği özellikle hareket imkanının kısıtlı olduğu su altında fotoğraf çekiminde daha net bir biçimde ortaya çıkıyor. 3D fotoğraf modu sayesinde gerçekçi üç boyutlu görüntüler çekebilen Panasonic Lumix FT3 Full HD film kaydı da yapabiliyor. GPS, pusula, yükseklikölçer ve barometre FT3’ü uzun yaz tatillerinin vazgeçilmezi yapmaya yetecek diğer özellikler olarak sıralanıyor.


Dalış, sörf, tırmanma, kayak, snowboard, kamp yapma ve daha pek çok dış mekan aktivitesine dair anıları sahip olduğu üstün niteliklerle fotoğraf ya da Full HD videoya dönüştüren yeni Panasonic Lumix FT3, kırmızı ve gümüş rengi ile KDV dahil 1.199 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatıyla tüketiciyle buluşuyor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...