16 Haziran 2011 Perşembe

eGazete eSabah Olarak Yenilendi.



iPad deki Sabah eGazete uygumamız hem özellikleri hemde ismi ile yenilendi. Artık adı eSabah

Elektronik gazete örneği olarak diğer rakiplerine göre hayli farklılaşmayı hedefleyen ürün dün itibariyle App Store da yerini aldi.

Türkiye'de ilk elektronik gazete arkasına business modelide koyarak yayına çikan eGazete uygulamasından sonra sSabah birçok özelliği ile gene sektörde başı çekeceğe benziyor. Bunu da ilk günden haber kateogisindeki Top 25 de ki yerinden anlamak mümkün. Emeği geçen tüm arkadaşlarımızın eline sağlık.

Hazır bukadar üründen bahsetmişken özelliklerinden de biraz bahsetmek anlamlı olacaktır.

1) ürün 30 gün tüm ekleriyle ücretsiz. 30 günden sonra farklı ödeme modelleri ile ücretli.
2) Adı üzerinden elektronik gazete olunca olabildiğince çok platformdan ulaşıma imkan sağlaması hedeflendi. Bu yüzden iPad, iPhone ve webden tek kullanıcı ile kullanım sağlanmakta.
3) Tüm ürünlerin; Sabah Gazetesi'nin çıkartmış olduğu tüm ürünlerin geçmiş arşivini bulmak mümkün. Anlayacağınız Ekler kökler hepsi var.
4) Genelde en büyük dertlerden birisi olan Offline okuma burada mümkün gazeteni indir. Sonra oku.
5) Gazete okurken güncel bilgileri almak isterseniz www.sabah.com.tr güncel haberleri de hemen uygulamanın içerisinde bulunmakta.
6) Hızlıca www.sabah.com.tr ye bakayim istersenizde gene uygulamanın içerisinden yönlenebiliyorsunuz.


simdilik aklıma gelenler bunlar, ancak ön yüzden daha ziyade arkadaki çalışmada bir okadar kiymetli bukadar yüklü sayfaları iPad ve iPhone gibi memory darlığı yaşayan cihazlarda çalıştırmak daha kiymetliydi.

Emeği geçen arkadaşlarımızın eline sağlık...

sevgiyle kalın.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...