15 Eylül 2011 Perşembe

sabahspor.com Yenilendi


SabahSpor.com yenilendi. 

grubumuzun önemli sitelerinden birisi www.sabahspor.comyenilendi.
Emeği geçenlerin ellerine sağlık.

Nokia’dan çift SIM kartlı iki model: Nokia X1-01 ve C2-00



Nokia iki yeni çift SIM kartlı akıllı telefon modelini daha ülkemizde piyasaya sundu. Nokia X1-01 ve Nokia C2-00 çift SIM kart özelliğiyle kullanıcılara pek çok kolaylık sunuyor!



Çift SIM kartlı Nokia X1-01, tüketicilerin çift SIM kart deneyimlerini tamamen kişiselleştirebilmelerine olanak tanıyor. Kullanıcılar, SIM kartlarına isim ve özel bir logo atayabiliyor, hatta SIM kartlarından her biri için ayrı bir melodi belirleyebiliyorlar. Nokia X1-01 ayrıca müzik çalar, FM radyo ve daha farklı müzik özellikleri de sunuyor.


Nokia C2-00, kullanıcılara “kolay geçiş” özelliğiyle telefonlarını kapatmadan SIM kart değiştirme imkanı da tanıyor. Beş farklı SIM kartı, kart ayarlarıyla birlikte tanıyabiliyor, böylece SIM kart her değiştirildiğinde ayarları baştan yapmaya gerek kalmıyor. Ayrıca SIM ayarlarını kolaylıkla kontrol etmeyi sağlayan özel SIM yöneticisi tuşuyla, kayıtlı kişileri bir SIM karttan diğerine ve telefon rehberine kopyalamak çok kolay.


Nokia C2-00 32 GB’a kadar bellek desteği ile internet ve e-posta erişimi de sağlıyor.

11 Eylül 2011 Pazar

Fotomac.com.tr Yenilendi.


Türkiye'nin en çok satan spor gazetesi olan ve grubumuzun önemli sitelerinden birisi www.fotomac.com.tr yenilendi.
Emeği geçenlerin ellerine sağlık.

2 Eylül 2011 Cuma

40. Dünya Satranç Olimpiyatları 2012 Avrupa Spor Başkenti İstanbul’da



Satranç sporunun kalbi 2012 Avrupa Spor Başkenti İstanbul’da atacak. Dünya Satranç Federasyonu (FIDE) tarafından 2012 yılında düzenlenecek 40. Dünya Satranç Olimpiyatları İstanbul’un ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

2008 yılında Almanya’nın Dresden şehrinde gerçekleştirilen 79. Genel Kurul’da yapılan, İstanbul ile birlikte Karadağ’ın aday gösterildiği oylama sonucunda 2012 yılında düzenlenecek 40. Dünya Satranç Olimpiyatları’nın ev sahibi şehri olarak İstanbul seçildi.

200 ülkeden 2.500’ü aşkın sporcunun katılması bekleniyor

CeBit'e Ücretsiz Davetiye


Bu linki tıklayarak ücretsiz davetiye kazanabilirsiniz.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...