25 Temmuz 2011 Pazartesi

Türkiye'nin güneş arabası SAGUAR 2 görücüye çıktı



Motorola Solutions Vakfı’nın desteklediği, Sakarya Üniversitesi İleri Teknolojiler Uygulama Topluluğu SAİTEM tarafından geliştirilen ve 2009’da dünyanın en iyi 10 güneş arabası arasına giren SAGUAR’ın yeni modeli, Avustralya’da düzenlenecek World Solar Challenge 2011’de yarışacak.

14 Temmuz 2011 Perşembe

Nokia Ovi mağazası öne çıkan uygulamalar

Türkiye’de indirme sayısının 50 milyonu aştığı Nokia’nın uygulama mağazası Ovi’de temmuz ayında öne çıkan uygulamalara BURADAN adlı linkten ulaşabilirsiniz.

Nokia Ovi uygulama listesinin ilk sayfasında en yeniler ilk 5’i, ikinci sayfasında en çok indirilenler ilk 5’i, üçüncü sayfasında ise top 50’yi görebilirsiniz.

Bu ay en çok indirilen ilk 5 uygulama şunlar:
Road To Hell 3D: KORa 3D yarış oyunundan türetilen ücretsiz bir oyundur. Oyun, geçen yılki Online Tour'dan seçilen 13 yarıştan oluşur. Oyunda hızlı olmak için temel sürüş becerilerinden daha fazlasını sergilemeniz gerekli.
Acil Numaralar: Önemli numaraların tek dokunuşla aranmasını sağlayan uygulama.
eBuddy: MSN, Facebook, Yahoo!, Google Talk (Orkut), AIM, MySpace ve ICQ'da sohbet edin. En popüler ücretsiz anında mesajlaşma uygulamasını cep telefonunuza yükleyin.
izlesene.com: Türkiye'nin ilk ve en büyük video topluluğudur. Milyonlarca izlesene videosu bu uygulama ile cebinizde!
FIFA 2011: EA SPORTS FIFA 11’in gece maçlarının ve penaltı atışlarının yeni heyecanını hisset! 10 resmi Avrupa liginde oyna veya Avrupa eleme turnuvasına katıl.

Bu ayın en yeni ilk 5 uygulaması şunlar:
Zabıta: Zabıta güçlerinin seyyar satıcılara karşı amansız mücadelesine sizde katılın.
Manga: Türkiye’nin en çok sevilen müzik gruplarından maNga hakkında en yeni haberleri takip edebilir, tüm konserlerin tarihlerini ve yerlerini anında öğrenebilir, grubun en güzel fotoğraflarına ve tüm video kliplerine kolayca ulaşabilir, şarkılarını telefonunuza indirebilir ve maNga’nın sosyal ağına doğrudan erişebilirsiniz.
Mahmure.com: En güncel haberleri, eğlenceli testleri, kimsenin veremeyeceği taktikleri, biraz erkekleri ve bolca diğer kadınları, en leziz yemek sırlarını bulacaksın!
Night Rider: Gece Taksim’desin, bulunduğun mekandan sıkıldın ve kafana en uygun bir sonraki mekanı bulmak istiyorsun, tek tıkla çevrendeki tüm ilgilendiğin etkinlikler karşında!
Hedef 50: Bu basit olduğu kadar bağımlılık yapan bir hız oyunudur. Yapmanız gereken sadece olabildiğince hızlı 1'den 50'ye kadar tüm sayılara dokunmak

4 Temmuz 2011 Pazartesi

Türkiye tarihinde bir ilk " Yüzmede ilk Avrupa Şampiyonluğu "

Almanya'nın başkenti Berlin'de bugün başlayan Avrupa Bedensel Engelliler Yüzme Şampiyonası'nda, 50 metre kelebekte 41,49'luk derecesiyle altın madalya kazanarak, Türkiye'ye tarihinde yüzmede ilk kez bir Avrupa Şampiyonluğu yaşatan 16 yaşındaki Milli Sporcu Beytullah Eroğlu, şampiyonluğunu tüm Türkiye'ye hediye ettiğini ifade etti.

Seçme Komikler















Anılarınızı kaydeden, geri saran, oynatan defter!

Enteresan fikirler var etrafda biriside aşağıdaki gibi geldi.

Seksenlerin sonu, doksanların başında çocuk olanlar için vazgeçilmez bir nostalji öğesi olan VHS formatındaki kaset, üzerine notlar alabileceğiniz, resimler çizebileceğiniz ve her yere taşıyabileceğiniz bir defter olarak hayatınıza geri dönüyor.




Çocukluğunuzun ve koleksiyoncu ruhunuzun vazgeçilmez öğesi VHS kaset şeklindeki defter çizgili ya da çizgisiz olmak üzere iki farklı seçenekte, bunlardanistiyorum.com’da 29,90 TL’ye satılıyor.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...