14 Haziran 2008 Cumartesi

Internet Explorer 8 Beta 1

Internet Explorer 8 Beta 1



Suan çok erken gibi gorunsede Microsoft artık Kendi ilgi duydugumuz şeyleri hemde anlık olarak Explorer a eklemeyi saglıyor gibi gorunmekte. Enteresan ve Guzel olacak gibi. Bu gidisle sanırım explorer ı hic kapatmayacagiz :)


Internet Explorer 8 Beta 1 download etmek için tıklayabilirsiniz

Windows Live SkyDrive


Parola korumalı çevrimiçi dosya deposu. Her yerde ve her zaman kullanıma hazır.

* Internet erişimi olan herhangi bir bilgisayardan erişilebilen, 5 GB ücretsiz çevrimiçi depolama alanı.

* Kişisel, paylaşılan ve ortak klasörler oluşturun -- her klasöre kimlerin erişeceğine siz karar verin.

* Windows Live SkyDrive, Firefox 1.5 veya üstü ya da Internet Explorer 6 veya üstü bulunan tüm Windows veya Macintosh bilgisayarlarında sorunsuz çalışır.


Detayları Buradan Takip Edebilirsiniz...

8 Haziran 2008 Pazar

X's Business

we're motivated and inspired every day by how our customers use our software to find creative solutions to business problems, develop breakthrough ideas, and stay connected to what's most important to them.

Ne Kadar Temel Degilmi?

Aslinda bu ifadeyi yukariya eklemeden hemen once aklimdan gecti yıllardan beri Microsoft'un sitesine defalarca kez girmisimdir, belki sizler de öyle ancak About Microsoft da ne yazar kimler okumustur. Ben ilk defa okudum. sizinle de bukadarini paylastim.

İsteyenler Buradan inceleyebilir.

Sony YouTube’u televizyona getiriyor

Popüler video paylaşım sitesi YouTube Türkiye’de sık sık yasaklanmasıyla gündeme gelirken, Sony ürettiği yüksek tanımlı Bravia televizyonlarla online videoların bilgisayara gerek olmaksızın izlenebilmesini sağlıyor.


İsteyenler Buradan İnceleyebilir

NOT: Hıım artık internetin nekadar hayatimiza giridine çok güzel bir örnek ama gel görki ben nezaman girsem site kapalı. :)

TÜRKSAT 3A’ya 1 haftalık erteleme

Türkiye’nin uydu kapasitesini tek başına yüzde 50 artıracak TÜRKSAT 3A’nın fırlatılması bir hafta gecikecek. Digital teknolojide çığır açması beklenen 3A ile HD yayınlar izlenebilecek ve küçük çanaklarla yayın alınabilecek.

İsteyenler Buradan İnceleyebilir

Çok Güzel


Bellagio Fountains from michael john on Vimeo.


Osman Çokakoğlu'na Tesekkur ederim
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...